Zorgvervoer

Van a naar b in elke zorgsituatie

We zijn gespecialiseerd in zittend ziekenvervoer

Rolstoelgebruikers, visueel gehandicapten of mensen die een chemokuur, nierdialyse of radiotherapie moeten ondergaan, zijn vaak afhankelijk van vervoer. We adviseren bij de inrichting van het vervoersproces en regelen het zittend ziekenvervoer. We nemen ook graag het administratieve deel uit handen – van de afhandeling van indicaties tot declaraties.

Meer weten?

Neem contact op, dan vertellen we u graag meer over zittend ziekenvervoer.
Contact opnemen
  • Begeleiding reizigers met mobiliteitsbeperking

  • Indicatiestellingen

  • Doelgroepenvervoer

  • Zittend ziekenvervoer

  • Monitoring en regiecentrale

  • Backoffice en klachtenafhandeling

  • Inkopen en organiseren van vervoer

Bekijk ook onze andere sectoren

Transvision was de aangewezen partij om taxivervoer voor onze klanten landelijk te organiseren mét onze kwaliteitscriteria als vertrekpunt, bijvoorbeeld bij de selectie van subcontractors. We staan daar zeer kritisch in.

Transvision regelt ook het administratieve deel voor ons, zowel alle declaraties als de afhandeling van de machtigingen en  voor verzekerden de indicatie dat ze van taxivervoer gebruik mogen maken. Deze hele operatie uitbesteden scheelt ons heel veel rompslomp en levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

Wat rest is een heldere factuur, eens per maand, plús de prettige wetenschap dat het taxivervoer voor onze klanten gewoon goed geregeld is.

ONVZ over Transvision ONVZ

Dat is onze zorg

Door het zittend ziekenvervoer bij ons onder te brengen heeft u geen omkijken meer naar de organisatie en afhandeling ervan. We regelen al het vervoer en aan het einde van de maand sturen we een gespecificeerde factuur voor de gemaakte ritten.

Meer over ons

Advies op maat nodig?

Neem even contact op. We sparren graag over de beste oplossing.

Contact opnemen

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Daarnaast meten we zelf graag hoe onze site werkt en waar we kunnen optimaliseren. Lees meer >