Zakelijk
vervoer

Gewoon goed geregeld.

Ervaar de snelheid en flexibiliteit van onze zakelijke dienstverlening

We regelen voor onze klanten landelijk en regionaal diverse vormen van vervoer. We zijn de enige onafhankelijke mobiliteitsregisseur in Nederland met een landelijk dekkend netwerk dat alle voertuigen real time kan volgen. Onze zakelijke diensten bieden dan ook voordelen voor multinationals, organisaties met meerdere vestigingen en iedereen die oplossingen zoekt in vervoersmanagement.

Meer weten?

Neem even contact op, dan vertellen we u graag meer over onze zakelijke dienstverlening.
Contact opnemen

Zakelijke diensten

Bekijk alle diensten
  • Busvervoer

  • Mobiliteitskaarten

  • Monitoring en regiecentrale

  • Ketenreizen

  • Backoffice en klachtenafhandeling

  • Inkopen en organiseren van vervoer

Bekijk ook onze andere sectoren

Wij kennen Transvision al sinds de tijd dat het deel uitmaakte van de Nederlandse Spoorwegen. Na de verzelfstandiging is Transvision uitgegroeid tot een sterke, slagvaardige partner.

In mijn optiek zijn ze de enige in de markt die ons dit totaalproduct kunnen bieden: een onafhankelijke partij in het landelijke taxinetwerk, die organiseert en niet zelf rijdt, die volume kan garanderen en die ons bovendien het hele administratieve stuk uit handen neemt.

Nederlandse Spoorwegen over Transvision Nederlandse Spoorwegen (NS)

Laat dat maar aan ons over

In heel Nederland staat altijd een betrouwbare en representatieve taxi voor u klaar. Ritten boekt u gemakkelijk, betrouwbaar en veilig via het webbased regiesysteem. Door ons administratiesysteem te koppelen aan dat van uw bedrijf heeft u daar ook geen omkijken meer naar. Daarnaast krijgt u heldere managementinformatie over het verbruik en de kosten.

Meer over ons

Ook met Transvision samenwerken?

Dat bespaart een hoop tijd, geregel en geld.

Contact opnemen

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Daarnaast meten we zelf graag hoe onze site werkt en waar we kunnen optimaliseren. Lees meer >