Een landelijk netwerk van vervoerders

We verzorgen personenvervoer door heel Nederland dankzij ons landelijk dekkend netwerk van betrouwbare vervoerders.

Onze goede reputatie hebben we mede te danken aan de jarenlange samenwerking met deze partijen. Vertrouwen in elkaar en het leveren van kwaliteit is de basis.

Daarnaast streven wij ernaar constant te blijven innoveren en is maatschappelijk verantwoord ondernemen een van onze grootste speerpunten.

Ook met ons samenwerken als vervoerder?

We zijn altijd op zoek naar betrouwbare vervoerders om ons landelijk netwerk te optimaliseren. Neem contact op voor meer informatie.
Contact opnemen

Met onze vervoerders maken we mobiliteit voor iedereen toegankelijk

Voor ons personenvervoer beschikken wij over een landelijk dekkend netwerk van 150 vervoerders en meer dan 300 back-up vervoerders. Professionals die doen waar zij goed in zijn en waarop wij voor 100% vertrouwen.

Al onze vervoerders voldoen aan onze kwaliteitseisen en beschikken uiteraard over het TX Keurmerk.

Dankzij het brede scala aan expertise van onze vervoerders kunnen we niet alleen zakelijke reizigers in stijl vervoeren, maar ook patiënten veilig en met zorg op tijd naar hun dialyse brengen of reizigers in een rolstoel snel en comfortabel naar hun bestemming helpen.

Duurzame innovaties

Elke dag werken we eraan om onze reizen zo duurzaam mogelijk te maken. Zo reizen AOV klanten al 100% elektrisch met onze taxi’s in Amsterdam. En waar mogelijk combineren we taxi met trein in ketenreizen om zo CO2 uitstoot te verminderen.

Ook van onze vervoerders verwachten we dat ze meegaan in de ontwikkelingen rondom duurzaamheid. We helpen ze hierbij door middel van voorlichting en opleidingen, zodat we samen met ons netwerk van vervoerders duurzaamheid in de mobiliteitssector blijven stimuleren.

Naast elektrisch rijden, stimuleren we duurzaamheid door ritten zo efficiënt mogelijk te combineren. Dankzij onze innovatieve combinatieplanner kunnen we niet alleen een hogere bezettingsgraad garanderen voor onze vervoerders, maar zorgen we ook voor minder verspilde kilometers op de weg.

Wij kennen Transvision al sinds de tijd dat het deel uitmaakte van de Nederlandse Spoorwegen. Na de verzelfstandiging is Transvision uitgegroeid tot een sterke, slagvaardige partner. In mijn optiek zijn ze de enige in de markt die ons dit totaalproduct kunnen bieden: een onafhankelijke partij in het landelijke taxinetwerk, die organiseert en niet zelf rijdt, die volume kan garanderen en die ons bovendien het hele administratieve stuk uit handen neemt.

NS

Pro-active monitoring

Ons Mobility Center monitort  pro-actief alle ritten. Als er onderweg storingen optreden, zorgen we meteen voor een alternatief reisplan. Dankzij ons grote netwerk van vervoerders, zorgen we dat onze reizigers zo spoedig en comfortabel mogelijk naar hun bestemmingsadres worden gebracht.

Advies op maat nodig?

Neem even contact op. We sparren graag over de beste oplossing.

Contact opnemen

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Daarnaast meten we zelf graag hoe onze site werkt en waar we kunnen optimaliseren. Lees meer >