Transvision is dé partner in MaaS-oplossingen

We werken als mobiliteitsregisseur met veel verschillende opdrachtgevers. Naast het werken met landelijke en internationale aanbestedingen, werken we onder andere voor grote zorgverzekeraars.

Transvision is een bedrijf waar je op kan rekenen. Ze denken mee over wat de meest praktische en voordelige manier is om een rit onder te brengen.

Ze begrijpen goed dat wij vervoer aanbieden aan een speciale doelgroep en dat dit nog meer dan bij een reguliere rit allemaal in orde moet zijn.

Kim de Klerk Nationale Spoorwegen (NS)

Mobility as a Service

Als mobiliteitsregisseur verbinden we landelijke opdrachtgevers en het lokale mobiliteitsaanbod. We staan 24/7 klaar om het vervoer te regelen in iedere vorm en voor elke doelgroep.

Dankzij ons vervoersinformatie- en administratiesysteem is van boeking tot betaling geautomatiseerd. Dat is efficiënt en gemakkelijk.

24/7 zorgen we voor al uw vervoersoplossingen

Om ervoor te zorgen dat jij en je klanten veilig en comfortabel van a naar b komen, hebben we ons als mobiliteitsregisseur gespecialiseerd in de begeleiding bij het ondernemen van reizen.

Bespreek de mogelijkheden

Transvision werkt als mobiliteitsregisseur met veel verschillende opdrachtgevers.

Ook samenwerken met Transvision?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Direct contact opnemen

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Daarnaast meten we zelf graag hoe onze site werkt en waar we kunnen optimaliseren. Lees meer >