Doelgroepenvervoer

Iedereen van a naar b

Mobiliteit voor iedereen

Regulier vervoer is niet altijd voor iedereen geschikt. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor vervoersoplossingen op maat – van advies tot volledige uitbesteding.

Meer weten?

Neem even contact op, dan vertellen we u graag meer.
Contact opnemen

Overheid diensten

Bekijk alle diensten
  • Begeleiding reizigers met mobiliteitsbeperking

  • Doelgroepenvervoer

  • Busvervoer

  • Monitoring en regiecentrale

  • Ketenreizen

  • Backoffice en klachtenafhandeling

  • Inkopen en organiseren van vervoer

Bekijk ook onze andere sectoren

Transvision was de aangewezen partij om taxivervoer voor onze klanten landelijk te organiseren mét onze kwaliteitscriteria als vertrekpunt, bijvoorbeeld bij de selectie van subcontractors. We staan daar zeer kritisch in.

Transvision regelt ook het administratieve deel voor ons, zowel alle declaraties als de afhandeling van de machtigingen en  voor verzekerden de indicatie dat ze van taxivervoer gebruik mogen maken. Deze hele operatie uitbesteden scheelt ons heel veel rompslomp en levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

Wat rest is een heldere factuur, eens per maand, plús de prettige wetenschap dat het taxivervoer voor onze klanten gewoon goed geregeld is.

ONVZ

Zo zien wij de toekomst

De overheid heeft de verantwoordelijkheid voor doelgroepenvervoer bij de gemeenten neergelegd. Wij zijn van mening dat decentrale verantwoordelijkheid en een klantvriendelijk en efficiënt vervoerssysteem prima samengaan.

Meer over ons

Advies op maat nodig?

Neem even contact op. We sparren graag over de beste oplossing.

Contact opnemen

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Daarnaast meten we zelf graag hoe onze site werkt en waar we kunnen optimaliseren. Lees meer >