Over ons

Transvision is expert in het verzorgen van (specialistisch) personenvervoer en neemt de verantwoordelijkheid voor onbezorgd reizen. Daarbij ontzorgen we door het hele proces aan te pakken.

Mobiliteit voor iedereen.

  • Een centraal aanspreekpunt

    Ons doel is om de focus op onze kerntaken als regisseur te behouden, hierbij staan aansturing en bijsturing centraal. We willen de omvang van onze organisatie beperken en activiteiten zoveel mogelijk uitbesteden. Hierbij bieden we u als opdrachtgever één aanspreekpunt voor een landelijk mobiliteitsproduct. We houden de lijnen kort, dat zorgt voor flexibiliteit en maakt het mogelijk om snel op veranderingen in de markt en alle wensen van onze opdrachtgevers in te spelen.
  • Kwaliteit, arbo en milieu

    We streven naar een constante verbetering op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Om dat te realiseren werken we volgens de normen van ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001. Daarnaast volgen we de richtlijnen uit het TX Keurmerk. Ook hechten we veel waarde aan privacy, onze systeembeveiliging wordt dan ook continu geoptimaliseerd.
  • Integriteit en vertrouwen

    Als opdrachtgever moet u er zeker van kunnen zijn dat wij en onze vervoerspartners in alle opzichten integer handelen en betrouwbaar zijn. In onze sector letten we daar voortdurend op en monitoren we onze dienstverlening. Daarnaast verkrijgen we een groot deel van onze opdrachten via aanbestedingen. Het is dus voor ons van het grootste belang dat de mededingingsregels in de dagelijkse werkzaamheden worden nageleefd. Om dit goed te waarborgen werken we met een Compliance Regeling Mededinging en is er een Compliance Officer aangesteld.

Transvision is dé partner in MaaS-oplossingen

Mobility as a Service zit sinds onze oprichting –  voordat de term MaaS bestond – al in ons DNA. Deur-tot-deurvervoer is altijd onze focus geweest.

 

Dankzij onze eigen geavanceerde software, waarbij ISO certificering een van de belangrijkste punten is, zijn we in staat nog duurzamer, veiliger en efficiënter vervoer te verzorgen. Samen met onze gerenommeerde partners werken we met veel toewijding aan de toekomst van mobiliteit.

Over onze partners

Transvision werkt als mobiliteitsregisseur voor een zeer gevarieerd en divers aantal opdrachtgevers.

Met ons landelijk dekkend netwerk maken wij vervoer voor iedereen toegankelijk

Voor ons personenvervoer beschikken we over een landelijk dekkend netwerk van 150 vervoerders en meer dan 300 back-up vervoerders. Professionals die doen waar zij goed in zijn en waarop wij voor 100% vertrouwen.

Over onze vervoerders

Werken bij transvision

Solliciteer direct op één van onze openstaande vacatures!

Bekijk vacatures

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Daarnaast meten we zelf graag hoe onze site werkt en waar we kunnen optimaliseren. Lees meer >