NS Zonetaxi breidt uit!

Vanaf 3 december 2018 is NS Zonetaxi op 250 extra stations beschikbaar en kan de reiziger op ruim 350 stations gebruik maken van NS Zonetaxi in zijn OV-reis.

Zo is NS Zonetaxi door heel Nederland, in steden en dorpen beschikbaar voor reizigers. Om het boeken van NS Zonetaxi eenvoudiger te maken, kunnen reizigers vanaf 3 december de NS Zonetaxi ook boeken en vooraf betalen met iDEAL. Het is niet meer nodig om je vooraf te registreren als lid van NS Zonetaxi. Zo wordt reizen met het OV van deur-tot-deur nog makkelijker.

Van deur tot deur

Met NS Zonetaxi reist men gemakkelijk en snel van en naar het station tegen een aantrekkelijk vast tarief per zone. De taxiritten worden aangeboden door Transvision in opdracht van de stichting NS Zonetaxi (NS/KNV). Reizigers kunnen maximaal 3 personen extra meenemen. De NS Zonetaxi is eenvoudig online via nszonetaxi.nl te boeken en rijdt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, van de eerste tot en met de laatste trein. De ritten worden uitgevoerd door regionale taxiondernemers die garant staan voor kwaliteit.

De vernieuwde website van NS Zonetaxi biedt flexibileit: direct boeken of vooruit plannen? Vóóraf of achteraf betalen? Reizen boeken en betalen wanneer het jou uitkomt. Registreren is niet verplicht, dus een boeking is zo gepiept! — Aniek de Jong, Product Owner van nszonetaxi.nl

Tariefsverhoging

Het starttarief (eerste 2 km) van NS Zonetaxi gaat per 3 december van 6 euro naar 7,30 euro. Sinds 2012 is het tarief voor NS Zonetaxi niet meer verhoogd. Kostenstijgingen en de verhoging van het BTW tarief maakt dat ook het starttarief van NS Zonetaxi verhoogd moet worden. Het tarief van de zones na het starttarief blijft gelijk. Tot 4 km wordt 10,30 euro betaald en tot 6 km 13,30 euro. Van 5 tot en met 23 december geeft NS 5 euro korting op een rit met NS Zonetaxi om NS-klanten kennis te laten maken met NS Zonetaxi.

NS Zonetaxi verwacht dat met dit vernieuwde aanbod reizen met het OV nog makkelijker wordt.

Meer weten over onze samenwerking met NS?

Samen met de Nederlandse Spoorwegen streven wij naar efficiënte en duurzame vervoersoplossingen voor iedereen.

Direct contact opnemen

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Daarnaast meten we zelf graag hoe onze site werkt en waar we kunnen optimaliseren. Lees meer >