"De prettige wetenschap dat taxivervoer goed geregeld is"

ONVZ werkt al jaren met Transvision. Volgens ONVZ is de relatie met Transvision er een van het eerste uur. Transvision was de aangewezen partij om taxivervoer voor onze klanten landelijk te organiseren mét onze kwaliteitscriteria als vertrekpunt, bijvoorbeeld bij de selectie van subcontractors. We staan daar zeer kritisch in. Transvision regelt ook het administratieve deel voor ons, zowel alle declaraties als de afhandeling van de machtigingen en  voor verzekerden de indicatie dat ze van taxivervoer gebruik mogen maken.

We hebben de samenwerking in een aantal stappen opgeschaald. Begonnen bij het (toen nog) ziekenfonds, waar we dwingend konden aangeven dat taxivervoer voortaan via Transvision verliep. Particuliere klanten adviseerden we vervolgens om te kiezen voor Transvision, daarbij wijzend op hún pluspunten: makkelijk reserveren via het centrale nummer bijvoorbeeld, geen gedoe meer met het voorschieten en declareren van bedragen. En natuurlijk de kwaliteit van de dienstverlening – tijdigheid en  representativiteit.

Het pakt heel goed uit. We maken steeds meer taxikilometers via Transvision. We schuiven zoveel mogelijk onze nog losse contractanten onder de centrale regie, met het geboden administratiegemak als belangrijke trigger. Deze hele operatie uitbesteden scheelt ons heel veel rompslomp en levert een aanzienlijke kostenbesparing op. Wat rest is een heldere factuur, eens per maand, plús de prettige wetenschap dat het taxivervoer voor onze klanten gewoon goed geregeld is."