Een klant van CliniClowns aan het woord over het vervoer door Transvision: 

"Het was overweldigend. Vanaf het moment dat we werden opgehaald door de taxi tot het moment dat we bij weggaan zelfs nog een CD in onze handen gedrukt gekregen. Fantastisch. We voelden ons heel even een VIP!"

CliniClowns zegt daarover:  “Voor sommige gezinnen en instellingen is het onmogelijk om met eigen vervoer naar de Theatertour te komen. Daarom werkt CliniClowns al sinds 2007 samen met Transvision. Transvision regelt voor ons het vervoer van de gasten die niet beschikken over eigen vervoer. Dit varieert tussen taxi's, taxibusjes en rolstoeltaxi's

”Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Transvision. Transvision is een bedrijf waar je op kan rekenen. Ze denken mee over wat de meest praktische en voordelige manier is om een rit onder te brengen. Kenmerkend voor de medewerkers van Transvision is hun flexibiliteit en kennis van zaken. Ze begrijpen goed dat wij vervoer aanbieden aan een speciale doelgroep en dat dit nog meer dan bij een reguliere rit allemaal in orde moet zijn. We voelen dat ze betrokken zijn bij wat ze doen. De medewerkers zijn ook allemaal een keer komen kijken bij onze voorstelling, zodat ze weten waar ze mee te maken hebben en waar ze het voor doen!”