"Transvision levert kwalitatief hoogwaardige mobiliteitsoplossingen, waarover wij de regie voeren. Wij maken gebruik van een uiterst geavanceerd automatiseringssysteem. Het vervoer en overige diensten besteden wij uit aan derden. 'Klanttevredenheid', 'innovativiteit', en 'collegialiteit' zijn onze kernwoorden." 

Automatisering van processen 
Transvision werkt efficiënt door de automatisering van processen; van boeking tot de betaling van het vervoer. Wij hebben de ambitie deze werkwijze door te voeren naar alle vervoersdiensten in de markt.

In de dynamische markt van kleinschalig personenvervoer streven wij continue naar een vergroting van ons marktaandeel. Dit realiseren wij door zelfstandig of in samenwerking met onze partners in te schrijven op aanbestedingen van (doelgroepen)vervoer en aansluitende diensten. 

Eén centraal aanspreekpunt 
Het doel van Transvision is de focus op onze kerntaken als regisseur te behouden: aansturing en bijsturing staan centraal. De omvang van de eigen organisatie willen we beperken en activiteiten zoveel mogelijk uitbesteden. Transvision biedt u als opdrachtgever één aanspreekpunt voor een landelijk mobiliteitsproduct. Onze korte communicatielijnen zorgen voor flexibiliteit en maken het mogelijk om snel op veranderingen in de markt in te spelen, daarbij de wensen van u als opdrachtgever in acht genomen.