Over Transvision

Een professionele partner in de mobiliteitsbranche

Als mobiliteitsregisseur vervult Transvision voor u de functie van intermediair tussen landelijke opdrachtgevers en het lokale mobiliteitsaanbod. Wij verzorgen 24/7 vervoersoplossingen. Uw zorg is onze zorg.  Welke vorm van vervoer ook nodig is, voor welke doelgroep dan ook; Transvision regelt efficiënt en effectief het vervoer. Voorbeelden waar u aan kunt denken: mensen die naar het ziekenhuis moeten voor een behandeling, mensen die voor een bezoek naar hun kleinkind willen reizen met de trein of zakenmensen die op Schiphol hun vliegtuig willen halen. Voor elke vraag bieden wij een oplossing.

Landelijk netwerk van vervoerders

In 1996 hebben wij als eerste aanbieder een landelijk dekkend netwerk van professionele vervoerders opgezet. Naast dit landelijk netwerk van vervoerders, onderscheiden wij ons door onze hoge automatiseringsgraad en continue monitoring. Veiligheid en comfort staan bij ons hoog in het vaandel.

Geavanceerd automatiseringssysteem

Om het vervoer te organiseren werken wij met het Vervoer Informatie Transvision Administratie (VITA) systeem. Dit systeem is door onszelf ontwikkeld en vormt de  rode draad bij de inrichting van onze processen.  Dankzij de automatisering van onze processen - van boeking tot de betaling van een reis - werken wij op zeer efficiënte en effectieve wijze.