Ketendiensten

Het dienstenaanbod
Een van de kerntaken van Transvision is het aanbieden van complete ketendiensten. Zo kunnen we voor u een reis boeken met diverse vervoersmiddelen als taxi – trein, en openbaar vervoer. En daar blijft het niet bij. 

Monitoring ketenreis
Het Mobility Center van Transvision monitort de ketenreis continu. Mochten er onderweg eventuele storingen optreden, dan zorgen wij direct voor een alternatief reisplan om u zo spoedig mogelijk naar uw bestemmingsadres te helpen.

Mobiliteitskaarten
Voor diverse uitgevers van mobiliteitskaarten in Nederland, zoals de NS-Business Card, Mobility Mixx, XXImo en Radiuz beheert Transvision het voor- en natransport van de trein per taxi. Deze bedrijven profiteren van onze jarenlange ervaring op het gebied van ketendiensten en kunnen daardoor een zeer hoge kwaliteit garanderen.

NS Zonetaxi 
NS Zonetaxi is een ketendienst van NS om te faciliteren in deur-tot-deur vervoer in combinatie met de trein. Transvision voert op meer dan 100 stations in Nederland als mobiliteitsregisseur NS Zonetaxi uit. Meer informatie over NS Zonetaxi leest u op www.nszonetaxi.nl.

Assistentieverlening Gehandicapten
Op de kleinere stations in Nederland voert Transvision Assistentieverlening Gehandicapten uit voor de NS. Mensen die niet zelfstandig in en uit de trein kunnen komen worden begeleid en geholpen met het  in en uit de trein stappen.