Het kan altijd beter

We introduceerde de eerste zakelijke mobiliteitskaart (de Odysseykaart), het eerste deeltaxiconcept (de Treintaxi) en de complete ketenreis voor mensen met een mobiliteitsbeperking (Valys Vrij en Valys Begeleid).

 

We blijven innoveren

Technologische trends en ontwikkeling, zoals zero-emissie voertuigen en autonome voertuigen, deelauto’s, houden we binnen en buiten de markt nauwlettend in de gaten. Met innovaties gebaseerd op deze ontwikkelingen optimaliseren wij continu onze dienstverlening.

Samen innoveren?

Heeft u een mobiliteitsvraagstuk of juist een innovatieve oplossing en bent u op zoek naar een partner? Neem contact met ons op.
Contact opnemen

Efficiënt vervoer

Onze vervoerders rijden het hele land door om onze klanten comfortabel van a naar b te brengen. Daarbij plannen we het vervoer efficiënt in, zodat er zo min mogelijk ‘lege’ kilometers gereden worden.

 

Combinatieplanner

De door ons ontwikkelde combinatieplanner faciliteert een uitstekende bezettingsgraad van de in te zetten voertuigen en onderlinge samenwerking tussen vervoerders. Op deze manier bieden we kwalitatief vervoer voor een aantrekkelijk tarief. En het is natuurlijk minder belastend voor het milieu!

Samen op reis

 • Geen kilometer teveel

  Door het efficiënt inplannen van vervoer, zorgen we voor minder verspilde kilometers op de weg.
 • Beter voor het milieu

  Dankzij onze hoge bezettingsgraad rijden we zo min mogelijk onnodige kilometers.
 • Goed voor onze vervoerders

  Deze hoge bezettingsgraad is ook prettig voor onze vervoerders. Zij rijden zo efficiënt mogelijk en kunnen hun taxi’s en bussen optimaal gebruiken gedurende de dag.

Optimale planning

Een reis van Breda naar Doetinchem op zondagmorgen vergt andere planning dan een reis van Amsterdam naar Amersfoort op dinsdag 17 uur. Werkzaamheden op de weg of op het spoor, vertraging in het verkeer of extreme weersomstandigheden zijn allemaal van invloed op het verloop van de reis.

 

Dynamische reisplanner

We werken aan een dynamische reisplanner, die dit soort factoren realtime meerekent in het reisadvies. Zo weet de reiziger altijd waar hij of zij aan toe is.

Samen op reis

 • Geen onverwachte storingen

  Dankzij de dynamische reisplanner zijn we storingen of oponthoud voor en zorgen we voor een goed alternatief reisadvies.
 • Alternatief reisadvies, ook tijdens de reis

  Als er tijdens de reis van een klant onverwacht een storing optreedt, zoals een gestrande trein, zorgen wij direct voor een alternatief advies zodat de klant ongestoord verder kan reizen.
 • Altijd de beste route

  Door rekening te houden met werkzaamheden of storingen is de route die we adviseren altijd de meest optimale, zo komen klanten altijd snel en zorgeloos op hun bestemming aan.

Multimodaal reizen

De tijd van het bezit van een vervoermiddel is voorbij. Ook daarin houden we ons serieus bezig met de Mobility-as-a-Service-gedachte.

 

Vita Mobiliteit

Wij werken aan een MaaS-oplossing voor reizigers uit het doelgroepenvervoer, waarbij de reiziger de keuze heeft om te reizen met een combinatie van de taxi en het openbaar vervoer. En dit is nog maar het begin. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op. We vertellen er graag meer over.

Samen op reis

 • Persoonlijke adviezen

  Voor reizigers met een mobiliteitsbeperking geven we reisadvies op maat, helemaal afgestemd op hun persoonlijke behoefte.
 • Klaar voor de toekomst

  Mobiliteit als een service is de toekomst van onze dienstverlening.
 • Combineer trein, taxi en ov

  Ook voor reizigers met een mobiliteitsbeperking vinden we dat vervoer altijd on-demand beschikbaar moet zijn. Met onze MaaS-oplossing realiseren we dat.

Ook samenwerken met Transvision?

Dat bespaart een hoop tijd, geregel en geld.

Contact opnemen

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Daarnaast meten we zelf graag hoe onze site werkt en waar we kunnen optimaliseren. Lees meer >