De brug slaan tussen Aanvullend Openbaar Vervoer (AOV) en Openbaar Vervoer (OV) in Amsterdam

Tram

In opdracht van de gemeente Amsterdam en in samenwerking met de Vervoerregio Amsterdam is Transvision B.V. op 1 september 2021 de pilot Meereisassistentie Amsterdam gestart!

Een gevoelig proces, een pashouder van het Aanvullend Openbaar Vervoer (AOV) in Amsterdam, weer opnieuw, kennis laten maken met het reizen in het Openbaar Vervoer (OV). Dit vraagt een gedragsverandering en werpt voor de pashouder mogelijk mentale – en fysieke drempels op. Dankzij het steeds breder toegankelijke OV en de pilot Meereisassistentie Amsterdam is het ervaren van onbegrensde vrijheid ook voor deze reizigers mogelijk!

Vanuit Transvision zijn wij al jaren onderweg om mobiliteitsbeperkte reizigers te ondersteunen met de overstap van het doelgroepenvervoer naar het openbaar vervoer. Het op deze manier kunnen bijdragen aan een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet voelt erg goed! Vanaf de start zijn we dan ook intensief betrokken bij de OV-coach Amsterdam. We zijn erg enthousiast over deze pilot in samenwerking met Gemeente Amsterdam en Vervoerregio Amsterdam en hopen veel reizigers te mogen ondersteunen in het OV! Marco van Eijk, Product Owner Transvision

In opdracht van Gemeente Amsterdam en in samenwerking met de Vervoerregio Amsterdam (en de OV-coach) is Transvision B.V. op 1 september 2021 de pilot Meereisassistentie Amsterdam gestart. Een pashouder kan gratis, gefinancierd vanuit Bureau Social Return (BSR) Amsterdam, een OV-reis onder begeleiding maken. Om zo uiteindelijk zichzelf zelfstandig en inclusief te kunnen verplaatsen met het OV. De pilot duurt tot en met 19 december 2021.

Flyer Meereisassistentie Reiziger

Flyer Meereisassistentie Corporate

 

 

Meer informatie over de Meereisassistentie Amsterdam?

Wij kijken er naar uit om veel AOV-pashouders (weer opnieuw) vertrouwd te maken met het reizen in het OV. Voor meer informatie over de pilot Meereisassistentie Amsterdam kunt u de flyers raadplegen of contact opnemen met Transvision via telefoonnummer 010-3035763 of per e-mail via onderstaande button.

Reserveer hier uw Meereisassistentie!

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Daarnaast meten we zelf graag hoe onze site werkt en waar we kunnen optimaliseren. Lees meer >